Hoppa till innehållet

Vad vi gör

Eolus formar framtidens förnybara energilösningar och möjliggör hållbara investeringar för både lokala och internationella partners.

Vårt mål är en framtid där alla kan leva inom planetens gränser och vi är övertygade om att lösningen är innovativa, skräddarsydda energilösningar. Idag är det vind, sol och energilagring som är våra huvudsakliga verksamhetsområden. Vad det blir i framtiden vet vi inte exakt. Men vi vet att framtiden är förnybar.

Utforska våra förnybara energilösningar

Vind är en naturlig förnybar resurs som omvandlas i våra landbaserade och havsbaserade vindkraftsparker till elektrisk energi.

Sol

Solkraft tar vara på den enorma energi som solen utstrålar varje dag för att generera elektricitet och värme.

Lagring kan använda olika teknologier och utnyttja både storskaliga och småskaliga lösningar.

Havsbaserad vindkraft är en viktig del av vår projektportfölj
Portfölj per teknologi
Marknader
Asset Management

Vår huvudidé är att projektera och uppföra nyckelfärdiga anläggningar för förnybar energi och energilagring. Vi erbjuder fullständiga drift- och förvaltningstjänster för ett bekymmersfritt ägande av anläggningar.

Läs mer om drift och förvaltning

Våra marknader

Vi har en vision om en förnybar framtid, en fossilfri morgondag där hållbarhet och tillväxt kan samexistera. Eolus har över 100 anställda och projekt i Europa och Nordamerika.

Fördjupa dig i våra olika marknader

Alla affärer, såväl stora som små, är lokala. Eolus ska utveckla och erbjuda kunder attraktiva anläggningar inom förnybar elproduktion och energilagring. Vilken teknik eller mix av tekniker som är bäst varierar över tiden och mellan olika marknader.

Per Witalisson, VD

Choose market

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America