Hoppa till innehållet

Markägare

Var med och forma framtiden genom att låta din mark bli en källa till förnybar elproduktion från både vind och sol! Eolus söker ständigt efter platser som kan bli en del av den gröna energirevolutionen. Om du äger mark eller fastigheter och har tankar om att bidra till en mer hållbar framtid genom förnybar energiproduktion, är du hjärtligt välkommen att kontakta Eolus för en inledande utvärdering.

Tänk dig att din mark inte bara kan vara en naturskön plats, utan också en kraftkälla för ren energi. Genom att arrendera ut din mark för förnybar elproduktion behöver du inte bekymra dig om investeringar i själva anläggningarna. I stället kan du dra nytta av intäkter baserade på en procentandel av produktionen.

Eolus genomför en noggrann bedömning när intresseanmälningar för markarrende kommer in. Vi granskar fastigheterna med hjälp av kartmaterial för att identifiera eventuella samhällsintressen och utvärdera vind- och solpotential. För att göra en korrekt värdering är detaljerad information om fastigheten nödvändig, inklusive fastighetsbeteckningar. Efter utvärderingen av underlaget återkopplar vi till dig och meddelar om vi ser att marken har potential för förnybar elproduktion.

För att komma i gång anmäler du ditt intresse genom att fylla i formuläret med information om din fastighet. Om du dessutom kan inkludera en karta över området blir bilden ännu tydligare. Tillsammans med Eolus kan du vara med och förverkliga en grönare framtid, samtidigt som din mark blir en aktiv del av hållbar energiproduktion. Upplåt din mark och låt den bli en positiv kraft för förändring!

Upplåt din mark

Är du intresserad av att låta din mark bli en källa till förnybar elproduktion från både vind och sol? Vi bokar gärna in ett möte för en inledande utvärdering.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Choose market

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America