Hoppa till innehållet

Projektinvesterare

Eolus har lång erfarenhet och ett starkt förtroende hos kunder och investerare tack vare vår kompletta affärsmodell och förmågan att anpassa oss till marknadens behov. Vi har byggt upp kompetens och finansiell styrka inom vindkraft, solkraft och energilagring, vilket gör oss till en pålitlig partner. Vi erbjuder anläggningar som passar varje kunds behov till konkurrenskraftiga kostnader. Vår kundbas har utvecklats och inkluderar nu främst internationella institutionella investerare och storförbrukare – kunder som vill vara med och forma framtidens förnybara energi och bidra till en hållbar omställning. Institutionella investerare satsar på långsiktiga investeringar inom förnybar energi för att säkra stabil avkastning och trygghet i sina affärer. Storförbrukare väljer ofta långsiktiga elförsäljningsavtal för att stödja miljövänlig energi utan att äga anläggningar själva. Energibolag ser möjligheter i vind- och solkraftsinvesteringar för att utöka sin produktionskapacitet och erbjuda miljövänlig energi till sina kunder. Offentliga investerare, som kommuner och regioner, investerar i förnybar elproduktion för att främja hållbar utveckling. Eolus har tidigare sålt andelar i vindkraftverk till privatpersoner och företag, men nu fokuserar vi främst på större projekt. Vi lämnar dock öppen möjligheten att återinföra andelsprojekt i framtiden om det är lämpligt.
Byggnation av Stor-Skälsjön vindkraftspark i Sundsvall
Partners och intressenter

I en ständigt föränderlig marknad är anpassningsförmåga nyckeln. Eolus är en smidig organisation som är redo att snabbt reagera på marknadens fluktuationer och förhållanden. Vi tänker inte bara på idag, utan ser alltid framåt för att förutse de möjligheter som morgondagen innebär.

Vi tror att våra intressenter valde Eolus av en anledning. Det är inte bara våra decennier av erfarenhet; det är vår förmåga att omvandla visioner till konkreta, kommersiellt lönsamma projekt. Låt oss forma en hållbar framtid tillsammans som är lika ekonomiskt som miljömässigt hållbar.

Utforska våra erfarenheter och upptäck varför Eolus är den föredragna partnern för de som är engagerade i en förnybar framtid. Kontakta oss idag.

Projekt under utveckling

Intresserad av vilka projekt vi för närvarande har under konstruktion? Besök vår projektsida och ta reda på mer.

Utforska våra projekt

Välj marknad

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America