Hoppa till innehållet

Vilka vi är

För hundra år sen var vi två miljarder på planeten och morgontidningen var av papper. Idag är vi fyra gånger fler. Information är digital och färdas med ljusets hastighet, vilket gör livet både mer komplext och spännande. Världen förändras snabbare än någonsin.

Detsamma gäller Eolus.

1990 var vi bara en idé. En vision om en förnybar framtid, en fossilfri morgondag där hållbarhet och tillväxt kan samexistera. En värld där alla kan leva värdigt och fullt ut. Idag, tre decennier senare, har Eolus över hundra anställda och projekt i både Europa och Nordamerika. Vi har kommit långt.

Vårt mål är fortfarande en framtid där alla kan leva inom planetens gränser. Och vi är övertygade om att lösningen är innovativa, skräddarsydda energilösningar. Om det är vind, sol eller andra energikällor vet vi inte exakt. Men vi vet att framtiden är förnybar.

Vi vet också var vi kommer ifrån. Stora innovationer börjar alltid med små idéer och för att kunna förändra på riktigt måste vi sätta ena foten framför den andra. Som vi gjorde i början. Som vi gör idag och imorgon. Små handlingar kan göra stor skillnad och det börjar alltid med tillit, att en person litar på en annan.

Det är därför vi säger att alla affärer är lokala. Det är därför vi både är stora och små. Det är så vi formar en förnybar framtid.

Vilka är vi?

Ta några minuter för att titta på denna film om vilka vi är och vad vi gör på Eolus.

Eller utforska våra avdelningar

Spela videoklipp

Våra nyckeltal

Anställda
0
Grundades
0
Kontor
0

Projekt

Utforska våra projekt för att bevittna vårt engagemang för förnybar energi! Upptäck var vi på Eolus etablerar förnybar elproduktion.

Besök våra projektsidor

Choose market

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America