Hoppa till innehållet

Skånes landshövding besökte Eolus

24 februari 2014

Fredagen den 21 februari besökte Skånes landshövding Margareta Pålsson Eolus huvudkontor i Hässleholm. Detta som ett led i landshövdingens turné bland skånska miljörelaterade företag. I Hässleholms kommun föll valet på Eolus. Efter en kort rundtur på kontoret presenterade VD Per Witalisson Eolus och berättade om elmarknaden såväl som vindkraftens möjligheter på denna. Med på besöket var också Ingela Valeur som är enhetschef på Miljöprövningsenheten vid Länsstyrelsen i Skåne.

Landshövding Margareta Pålsson och Eolus VD Per Witalisson.

Med under presentationen av Eolus och vindkraftens möjligheter var förutom
landshövdingen och Per Witalisson också Ingela Valeur från länsstyrelsen samt
Anna Gunnarsson, Karl Olsson och Johan Hammarqvist från Eolus.

Välj marknad

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America