Hoppa till innehållet

Eolus satsar mer på drift- och förvaltningstjänster

21 mars 2016

Eolus segment för drift och förvaltning av vindkraftsanläggningar åt kunder har haft en stark tillväxt sedan det fullständiga erbjudandet lanserades under verksamhetsåret 2012/2013. För att ytterligare stärka erbjudandet till vindkraftägare har Eolus rekryterat Kent Eriksson till uppdraget som driftchef, tillika VD för dotterbolaget Eolus Wind Power Managment. Kent Eriksson var under åren 2009-2015 drift- och underhållschef hos Nordisk Vindkraft. Detta betyder att Thomas Andersson som varit bygg- och driftchef kommer att fokusera på rollen som byggchef. Läs mer i detta pressmeddelande.

Är du intresserad av att veta mer om Eolus fullständiga koncept för drift och förvaltning av vindkraftsanläggningar i olika storlekar för ett tryggt ägande? Läs mer i denna broschyr samt här

Välj marknad

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America