Hoppa till innehållet

EP Access analyserar Eolus

28 augusti 2013

Eolus Vind AB bevakas kontinuerligt av analytiker från Erik Penser Aktiebolag via EP Access och Remium via Introduce. EP Access har precis kommit med sin första analys av Eolus och analysen går att läsa genom att följa denna länk.

I analysen skrivs bland annat följande: ”Trots svaga kraft- och certifikatpriser gör kvaliteten på Eolus projektportfölj i kombination med en ökande efterfrågan från utländska investerare att Eolus kan hålla en fortsatt hög etableringstakt de kommande åren. Med konjunkturellt stöd för stigande kraftpriser framöver och en attraktiv värdering och direktavkastning så ser vi en hög potential för aktien, till medelhög risk.”

Välj marknad

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America