Hoppa till innehållet

Nya verk i Höganäs

25 augusti 2017

Vid Täppeshusen i Höganäs kommun har Eolus uppfört två vindkraftverk av modell Vestas V100 2,2 MW med en navhöjd om 95 meter. Verken kommer efter avslutad provdrift att överlämnas till kunder. Parken ägs av olika andelsägare och kommer att drivas i ett gemensamt driftbolag. För närvarande finns ett fåtal andelar kvar. Du som är intresserad av att veta mera om investeringsmöjligheterna där varje verk delats upp i sextodelar är välkommen att kontakta Katarina Tideman. Katarina nås på 010-199 88 25 eller katarina.tideman@eolusvind.com

Täppeshusen är ett så kallat repoweringprojekt där de två nya verken ersatt tre gamla och därmed väsentligt ökar elproduktionen på samma plats.

Välj marknad

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America