Hoppa till innehållet

Investeringsmöjlighet i vindpark Vilseberga

2 mars 2018

Samtliga andelar är nu sålda

Eolus erbjuder möjlighet att investera i sextondelar i ett av de båda verken i Vilseberga, Vadstena kommun. Vi har två sextondelar kvar till försäljning. Det är ett mycket fint läge invid Vättern i Vadstena kommun. Parken består av två Vestas V100 2,2 MW med planerad driftsättning under mars månad 2018. Beräknad produktion 7,4 GWh i snitt per verk och år. Båda verken ingår i ett gemensamt driftbolag vilket innebär att samtliga delägare delar lika på samtliga intäkter och kostnader utifrån ägarandel.

För prisuppgift och ytterligare information om projektet kontakta Katarina Tideman, 010-199 88 25 eller maila katarina.tideman@eolusvind.com

Välj marknad

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America