Hoppa till innehållet

Ny driftchef och VD för Eolus Wind Power Management

26 september 2018

Idag, den 26 september 2018, har Johan Larsson tillträtt tjänsten som driftchef och VD för Eolus dotterbolag Eolus Wind Power Management. Johan Larsson kommer närmast från en anställning som Area/Sales Manager Öresund hos Semcon Sweden AB. Dessförinnan har Johan Larsson haft ett flertal olika befattningar inom E.ON Vind AB.

Eolus har för närvarande driftuppdrag på över 400 MW som förvaltas med mycket hög tillgänglighet för kunderna. Därutöver har Eolus tecknade kundkontrakt för ytterligare 279 MW rörande vindparkerna Kråktorpet, Nylandsbergen, Sötterfällan och Anneberg som är under uppförande plus kommande driftuppdrag för vindpark Öyfjellet i Norge som omfattar 330 MW där det finns ett tecknat elhandelsavtal (PPA) med Alcoa.

Choose market

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America