Hoppa till innehållet

Eolus finalist till Skånes vindkraftspris

30 april 2019

Eolus är en av tre finalister till Skånes vindkraftspris som delas ut av Skånes Vindkraftsakademi och Energikontoret Skåne. Priset tilldelas en person, organisation, anläggning eller dylikt som förtjänstfullt bidragit till att öka utbytet av kunskap och erfarenhet mellan olika aktörer i Skåne. Priset delas ut under Skånes energiting tisdagen 4 juni i Malmö.

Motiveringen kring Eolus lyder som följer:

”Med en kontinuitet och långsiktighet i sina ambitioner arbetar Eolus Vind med kunskapsspridning om vindkraftens roll och sammanhang i samhället och den klimatutmaning vi står inför. Information tillgängliggörs inte minst genom sitt öppna heldagsseminarium en januarilördag med imponerande program – en populär mötesplats som varje år samlar mer än 300 personer i Hässleholm.”

Mer om priset kan läsas här.

Välj marknad

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America