Hoppa till innehållet

Eolus får Skånes vindkraftspris 2019

4 juni 2019

I samband med Skånes Energiting i Malmö delades årets upplaga av Skånes vindkraftspris ut. Eolus var en av tre nominerade aktörer och var den som slutligt vann priset. Nomineringen till priset tog sin grund i det årliga miljö- och vindkraftsseminarium som Eolus ordnar varje år i samband med bolagsstämman. Motiveringen till priset som delades ut av vindkraftssamordnaren Cecilia Dalman Eek är som följer: ”Med en kontinuitet och långsiktighet i sina ambitioner arbetar Eolus Vind med kunskapsspridning om vindkraftens roll och sammanhang i samhället och den klimatutmaning vi står inför. Information tillgängliggörs inte minst genom sitt öppna heldagsseminarium en januarilördag med imponerande program – en populär mötesplats som varje år samlar mer än 300 personer i Hässleholm.”

Nästa seminarium som Eolus ordnar är den 25 januari 2020 i Hässleholms Kulturhus.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet från Skånes Vindkraftsakademi.

 


Sandra Johanne, Länstyrelsen Skåne/ordförande Skånes vindkraftsakademi. Cecilia Dalman Eek,
Nationell vindkraftsamordnare. Per Witalisson, Eolus. Johan Hammarqvist, Eolus. Jakob Economou,
Energikontoret Skåne och Skånes vindkraftsakademi.

Choose market

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America