Hoppa till innehållet

Eolus har tecknat nya driftuppdrag om totalt 57 MW

8 maj 2020

Eolus har fått förtroendet att förvalta 57 MW driftsatt vindkraft åt de nya kunderna Stugyl AB och NVA Näsudden Väst Adm AB. Driftuppdraget som innefattar både tekniska och administrativa tjänster är fördelat på två vindparker om nio respektive tio Vestas V90 3 MW på Näsudden på södra Gotland. Förvaltningen av vindparkerna påbörjas 1 juli 2020.

-Vi ser fram emot att få förvalta dessa parker åt våra nya kunder och gläds samtidigt åt möjligheten att ytterligare utöka vår operationella portfölj. Det ska bli spännande att vara med och förvalta vindkraft på södra Gotland som länge varit ett viktigt område för svensk vindkraft säger Johan Larsson, driftchef på Eolus.

Är du intresserad av att veta mera om Eolus drifttjänster och hur vi kan maximera utfallet från din anläggning kontakta driftchef Johan Larsson

johan.larsson@eolusvind.com

0703-909050

Näsudden på södra Gotland.

Välj marknad

Global

  • Svenska
  • English
  • Local

  • Suomi
  • Polski
  • Latviešu
  • North America